|E martë, Janar 23, 2018

Rreth nesh

www.alb365.com 

Është një portal lajmesh I cili do të sjellë pranë jush lajmet më të fundit jo vetëm nga vëndi, rajoni por edhe nga bota, pikërishtë ato lajme pikante që zgjojnë më tepër interes tek lexuesi.

Pas një pune afro 30 vjecare në media duke filluar me median e shkruar ( gazeta) , me median elektronike sic janë radio e television por edhe në mirëmbajtje faqesh webi, pikërishtë këtë përvojë duam ta ndajmë me ju duke dhënë më të mirën tonë për ju, por duke marrë parasysh vërejtjet tuaja dhe duke marrë më të mirën tuaj në interesin ton të përbashkët. Duke parë interesimin e madh të qytetarëve që çdo gjë e duan ta marrin në kohë sa më reale , menduam që të hapim këtë portal lajmesh me të gjitha gjinitë e tij.
Falë stafit të kualifikuar si në gazetari ashtu edhe në teknologjinë e informacionit dhe të komunikimit u bë e mundur që të arrijmë këtë profil.

Gjithsesi jo se kemi më të mirën, por do të sjellim pranë jush më të mirën ton pasi ne dimë se çfarë është lajmi .

Do mundohemi dhe premtojmë që të jemi sa më real, sa më original, të drejtë dhe të pa manipulueshëm, të përkushtuar dhe me profesionalizëm drejt misionit tonë.

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
A eshte Xhenseni viagra e re?

  Xhenseni është bima e...

Close