|E hënë, Shkurt 19, 2018

Sekuestro depos me mallra të skaduar. Paisje për prishjen e afateve të skadimit dhe ristampimin e tyre . (fotot) 

image-ab15d111d3291b9557b5ffebb5f4a96df02ec7d32599af9ba849881a8a0963f8-VFier – Zbulohet një magazinë me mallra të skaduara dhe që u hiqte datat e  skadimit të etiketave dhe ristamponte përsëri .

Lajmi konfirmohet nga burime zyrtare t drejtorisë së Policisë së Qarkut Fier. Kjo fabrikë , sipas burimeve policore , është e vendosur në një godinë pranë  një shkolle nente vjecare tek “Kryqëzimi i Grecallisë”.

Burimet policore pohuan se në këtë godinë grumbullohej mall me etiketa  të skaduara . Pasi u fshiheshin etiketat nëpërmjet pasijeve u ristampoheshin etiketa të tjera.

vijon …..

 

image-9b6d3bdc02bd5b1ee7353e1b2a6c5280db0e06e554615e2d9b65f15b923e84b5-V image-31c3723d16add5b3ccb7c0f2fe6eff79ca976e781ad7c7fb8ecbb20703ad3fe6-V image-77e252c629cc80accd142d68508a57bee8728153ebcb71b2b63e21441bad9680-V image-91f862eb9197ce96a09932a69eadb8eba00242a185fd80a009e8e2f7b2bdb53f-V image-908b495a1e10c99a2d4c0a8b74bd02012a83f46373bbde34091cf4c3adcb682c-V image-78326a356ab7dec675d7a8b26f704a6cdf4d9d9d2f359e5d979fd49d17ce3f78-V image-ab15d111d3291b9557b5ffebb5f4a96df02ec7d32599af9ba849881a8a0963f8-V

alb365.com

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Terrorizmi, arrestohen 15 persona, 5 imamë e 1 politikan.

    Kosovë - Në Kosovë,...

Close