|Tuesday, December 6, 2016
  • NA NDIQ NË

“SEX THERAPY NE KRYEQYTET” në teatrin ‘Bylis’ 

14724492_10208515596106112_9052128570197505958_n

ALBANIAN ACTORS WORKSHOP…..prezanton ne qytetin e FIERIT te SHTUNEN me date 22 TETOR komedine “SEX THERAPY NE KRYEQYTET” nje shfaqe plot humor dhe kenge per te gjithe familjen.

Add a Comment

%d bloggers like this: