|Sunday, October 23, 2016
  • NA NDIQ NË

Shkarkohet Ministri i Grave, po puthej me 2 gra njëkohësishtë 

1472849005-2_1472880049-854618

Indi – Ministri i Mirëqenies për Gratë dhe Fëmijët në Dehli të Indisë është shkarkuar pas publikimit të një videoje, ku ai shfaqet duke u puthur me dy femra.

Sandeep Kumar, i cili rezulton i martuar prej vitesh, është përfshirë në një skandal seksual, pamjet e të cilit janë transmetuar nga televizionet lokale.

35-vjeçari Kumar deklaronte një vit më parë se prekte çdo ditë këmbët e gruas së tij për ta falënderuar për sakrificat që ajo bënte për të.


Add a Comment

%d bloggers like this: