|Saturday, December 10, 2016
  • NA NDIQ NË

Shqiptari vendos 5 qind lekëshin në ekranin e kompjuterit, ndodh ‘mrekullia’ (video) 

Ky i ri shqiptar bën “mrekulli” me një 5 qind lekëshe. Ai e vendos kartmonedhën në ekranin e një kompjuteri dhe klikon diçka mbi tastierë.

Në ato momente shtohen dy kartëmonedha tjera të njëjta. Më pas, djali i merr të tria kartëmonedhat nga ekrani. Një veprim që të duket si një magji, madje të bën ta shohësh disa herë videon. E kush nuk do të donte ta dinte “hilenë” e këtij veprimi!

Add a Comment

%d bloggers like this: