|Saturday, December 10, 2016
  • NA NDIQ NË

Shuhet zëri legjendar radiofonik shqiptar 

Ndahet nga jeta Margarita Myrto, zëri mjaft i dashur për të gjithë dëgjuesit e radios për mëse 30 vjet.

“Ju flet radio Gjirokastra”, është përshëndetja që vinte mjaft e ngrohtë nën timbrin e zërit të Margaritës, Rita siç i flisnin të gjithë kolegët.

“Unioni i Gazetarëve Shqiptare, Unioni i Gazetarëve të Gjirokastrës dhe gjithë kolegët gazetarë që kanë punuar dhe kanë ndarë me Ritën përpjekjet, gëzimet dhe hidhërimet, e përcjellin me dhimbje këtë ndarje dhe shprehin ngushëllimet e tyre për familjen. Rita ka mbetur si legjendë dhe do të kujtohet për zërin e saj radiofonik, të plotë dhe me timbër krejt të veçantë. Ajo nuk do t’i mungojë vetëm studios dhe mikrofonit, por gjithë kolegëve, miqve dhe bashkëpunëtorëve. U prehtë në paqe”, – thuhet në mesazhin ngushëllues.

Add a Comment

%d bloggers like this: