|Saturday, December 10, 2016
  • NA NDIQ NË

Sot votohet për të zgjedhur kryetarin e ri të FRESSH 

Mbahen sot zgjedhjet për kryetarin e FRESSH  me parimin “Një anëtar, një votë”.

Votimet do të bëhen në 207 qendra votimi, nga ora 07.00 deri në orën 19.00.

Votuesit duhet të gjejnë emrin në listë dhe më pas të dorëzojnë pranë KZAZ-së kartën e identitetit ose çertifikatën.

Në çdo qendër votimi do të ketë vëzhgues të çdo kandidati, të cilët kanë të drejtë të ndjekin procesin dhe detyrimin që të mos afrohen pranë dhomës së fshehtë.

Ja kandidatet 

14721469_10155356124612926_5623600149360509646_n

Add a Comment

%d bloggers like this: