|E martë, Maj 23, 2017

STOP mbivendosjes pronave, deri në fund të dhjetorit verifikim pasurive e bizneseve të prokurorëve e gjyqtarëve (video) 

Fier – Lidhja on line e zyrës së ZRPP Fier me zyrat e gjendjeve civile ka bërë që ti jepet fund njëherë e mirë  mbivendosjes së pronave. Këtë fakt e ka pohuar drejtori I ZRPP Fier Gani Bendo I cili spjegonë se nëpërmjet këtij sistemi qytetari paraqitet me kartën e identitetit dhe jep ID e cila nëpërmjet programit bënë që të shkakohen të gjitha të dhënat e qytetarit.

Nuk ka pse të rri e të presë qytetari nëpër radha , ka pohuar Bendo. Ai ka pohuar se në rastet e mbivendosjes  së pronave  qytetari I drejtohet gjykatës nuk ka përse ta kërkojë të drejtën në ZRPP .

Kreu I hipotekës Fier ka pohuar se pritet dalja e një ligji për përcaktimin e një kuote që do të paguhet në rastet kur qytetarët kanë tapi të vjetra të para 1990 por nuk kanë hipotekë dhe si këto raste ka shumë qytetarë, pohoi Bendo jo vetëm në Fier por edhe në qytete të tjera të vendit, pritet  brenda një kohe shumë të shkurtër, ka thënë ai

Po sipas Bendos mësohet se shumë shpejt zyrat e ZRPP do të lidhen on line me zyrat e tatim – taksave

Nga biseda me Bendon mësuam se brënda muajit dhjetor nëpërmet këtij sistemi on line me gjendjet civile dhe tatim – taksat  do të kryhet verifikimi I bizneseve dhe pasurive të gjyqtarëve e prokurorëve, sa biznese e pasuri kanë ata apo të afërmit e tyre.

alb365

Add a Comment

Twitter
ALB365 on Twitter
Latest Tweet: Detyrim paraqitje për baban që u denancua për dhunë nga i biri https://t.co/U6qwyRNKLf https://t.co/65rnz6BGpS
11,451 people follow ALB365
Twitter Pic brent633 Twitter Pic ivicespe Twitter Pic dawifey1 Twitter Pic maycol_p Twitter Pic bs_badgu Twitter Pic angie_an Twitter Pic be_be_AT Twitter Pic koseno Twitter Pic GoranPet Twitter Pic devendar Twitter Pic moazreza Twitter Pic shaunteb Twitter Pic ElkroniH Twitter Pic MindyL0u Twitter Pic brando_9 Twitter Pic Compa_Ab Twitter Pic BigbangP Twitter Pic jacobnie Twitter Pic INBUEX Twitter Pic DPtw09
Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
I ftohti -Djemtë e Librazhdit sfidojnë striptistet e Durrësit (fotot)

Temperaturat e ulëta që kanë prekur Shqipërinë duket se kanë futur në sfidë rininë. Disa vajza striptiste sfiduan dëborën e...

Close