|E mërkurë, Shkurt 21, 2018

Studimi – Ja ku renditen Shqiptarët për madhësinë e pe….t dhe të gjoksit (harta) 

Martin Varjagic është një artist i ri nga Sllovakia, i cili me ‘hartën e tij të internetit’ në vitin 2014 arriti ta thyejë internetin.

Kjo hartë shtë një ndër 64 hartat e Vargic, të cilat ai i ka përfshirë në librin e tij ‘Vargic’s Miscellany of Curious Maps’.

Ky i ri ka bërë studime rreth madhësive të peniseve dhe gjokseve të të gjitha vendeve të botës, duke treguar mesataren e organeve seksuale të meshkujve dhe femrave nga secili shtet.

Më poshtë mund të shihni fotot, ku bazuar nga këto harta, shihet se femrat dhe meshkujt nga Kosova kanë madhësi mesatare të gjokseve dhe penisve

TEMAT:

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Gati patenta me pike, nuk ka kosto.

     Tirane - Pas një...

Close