|E diel, Shkurt 25, 2018

Studimi, shoferat e kamionit dhe juristët kryejnë sex te zjarrtë. 

sex-drive-man    Nëse mund të gjykohet sipas anketës të cilën e ka realizuar faqja australiane e internetit për njohje redhotpie.com. femrat pëlqejnë të bëjnë seks më tepër me një shofer kamioni apo autobusi sesa me informaticienin, operatorin televiziv apo kontabilistin.

Në anketë kanë marrë pjesë 17.000 persona.

Ç’është e vërteta, profesioni me të cilin merret mashkulli ka ndikim të madh në gustot dhe shprehitë e tij seksuale, si edhe në kënaqësitë në jetën seksuale.

Sipas anketës së bërë, madje 54.5 për qind e juristëve janë të kënaqur me jetën e tyre seksuale, ndërkaq pas tyre pasojnë punëtorët e transportit, përkatësisht shoferët e kamionëve dhe autobusëve, por edhe shitësit e pasurive të paluajtshme.

Përveç kësaj, meshkujt të cilët merren me këto profesione, kanë partnere për seks më shumë se meshkujt e profesioneve të tjera.

Madje anketimi dëshmoi se shoferët e kamionëve pëlqejnë tepër pëshpëritjet e “fjalëve të pista” gjatë marrëdhënies seksuale, ndërsa avokatët kanë prirje për të bërë eksperimente në seks.

alb365.com

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Lind bebja 18 kg

Një grua që peshonte 272...

Close