|E hënë, Shkurt 19, 2018

Të hënën ora 10 mbledhja e këshillit bashkiak Fier 

Diten e Hene, date 05/02/2018, ora 10.ºº, në Sallën e Mbledhjeve të Bashkisë do të zhvillohet mbledhja e Këshillit të Bashkisë Fier, me kete Rend dite:

1. ProjektVendim-Per Per pranim ne shtepine e te moshuarve Fier;
2. ProjektVendim- Per shtesen e te ardhurave te trasheguara te Buxhetit te Bashkise Fier per vitin 2018;
3. ProjektVendim- Per trajtimin me ndihme financiare te qytetarit Arben Arshi Hoxha, banues ne Njesine Administrative Portez, te demtuar nga zjarri;
4. ProjektVendim-Per trajtimin me ndihme financiare te qytetares Salushe Saliaj, banuese ne lagjen “29-Nentori” , Rajoni Nr 3, Fier, te demtuar nga era e forte;
5. ProjektVendim-Per trajtimin me ndihme financiare te shtetasve te Bashkise Fier, te demtuar nga permbytja e lumit Vjose ne muajin Dhjetor 2017;
6. ProjektVendim-Per nje shtese ne VKB Nr 85, Dt 30/10/2017, Per miratimin e listes perfundimtare te inventarit te pronave te paluatshme ne pronesi ose ne perdorim te Bashkise Fier per Njesine Administrative Mbrostar, pjese e I-re;
7. ProjektVendim- Per mirtatimin e Memorandumit te Mirekuptimit per zbatimin e programit “ROMACTED” ne Bashkine Fier;
8. ProjektVendim-Per disa shpronesime per interes publik te pasurive prone private qe preken nga realizimi i projektit prioritar “Rikonstruksion i segmentit te dyte te rruges Jakov Mile” Fier.

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Rrihet dhe arrestohet 14 vjeçarja, veshi xhinse të grrisura

Një 14 vjeçare është rrahur...

Close