|Friday, December 9, 2016
  • NA NDIQ NË

Teknologu i uzinës – Valvula ka qënë me probleme që në mëngjes 

Mallakaster – Një punonjësi i rafinerisë së naftës tha se ishte raportuar më parë për defektin e valvulës shpërthimi i së cilës ka shkaktuar dhe flakët që i morën jetën një punëtori dhe 6 të tjerë u plagosën.

Në një prononcim telefonik për News 24 ai tha se kishte pasur shok viktimën dhe po atë mëngjes kishte folur për problemin e valvulës që nuk kishte pësuar defekt. “ Në mëngjes folëm për valvulën. Diskutohej se nuk ka qene ne proces te mire pune. Një nga rezervuaret e naftës ka shpërthyer komplet që i ka marrë jetën dhe shokut tim “

alb365

Add a Comment

%d bloggers like this: