|E diel, Shkurt 25, 2018

Trajnim për Kualifikimin e personave të interesuar në fushën e “Auditimit Ekonomiko-Financiar”. 

INSTITUTE OF STRATEGIC STUDIES AND TRAINING

Në Institutin ‘ISSAT’ do të fillojë Trajnimi Profesional
“AUDITIMI EKONOMIK – FINANCIAR”

Data e fillimit: 16 Tetor 2017

Trajnimi ka si qëllim Kualifikimin e personave të interesuar në fushën e “Auditimit Ekonomiko-Financiar”.

Pjesëmarrësit në këtë Trajnim do të fitojnë njohuri teorike dhe praktike në:

 • konceptet dhe metodat kryesore të kryerjes së Auditimit
 • llojet e Auditimit
 • fazat kyesore të Auditimit
 • vlerësimi i gjendjes reale të kompanisë
 • rolidhemisioni i Auditimit të jashtëm në sektorin publik dhe privat
 • metodat e Auditimit
 • evidencat , llojet e evidencave dhe dokumentimi i Auditimit
 • efekti i informatave nga Auditimi në lidhje me marrjen e vendimeve nga ana e organeve vendimmarrëse
 • kuadri ligjor dhe funksionimi i strukturave të Auditimit
 • risku i Auditimit. Vlerësimi i riskut gjatë planifikimit të misionit të Auditimit
 • baza ligjore dhe nënligjore për implementimin e shërbimit të Auditimit të Brendshëm në Shqipëri
 • sigurimi i cilësisë së punës nga grupi i auditimit gjatë zhvillimit të angazhimit të Auditimit

Kursi mund të ndiqet dhe online.

Pjesëmarrësit do të pajisen me ÇERTIFIKATËN “ISSAT”, e njohur nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, licensuar nëpërmjet Qendrës Kombëtare të Licensimit.

Kohëzgjatja: :5 javë

Frekuentimi:: e Hënë, e Premte (17.30 – 19.30)

Regjistrimi: CV, Fotokopja e Diplomës Universitare; fotokopja e pasaportës ose ID; 2 foto ( formati i fotos së pasaportës); Formulari i Aplikimit i plotësuar.

Për informacion të mëtejshëm kontaktoni zyrat e ISSAT në:
Adresa : Rr. e Kavajës, Tiranë ; Tel: +355 4 22 60 035 / 068 28 06 244
issatalbania@gmail.com

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
3 në pranga , armë kundërtank dhe 1320 fishekë në banesë

Kurbin  - Tre persona kanë...

Close