|Saturday, December 10, 2016
  • NA NDIQ NË

Urimet e VIP-ave shqiptarë për festën e flamurit (fotot) 

Urime pa fund, me simbolin e shqiptarëve flamurin kuqezi, por edhe me Ismail Qemalin dhe Isa Boletinin janë shpërndarë sot në profilet e këngëtarëve, shkrimtarëve, aktorëve shqiptarë nga të gjitha trevat e Shqipërisë.

Sot, 104 vjet pas shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë nga Ismail Qemali dhe ngritjes së flamurit kuqezi në Vlorë, sot më shumë se kurrë të gjithë urojnë në mënyra të ndryshme kushdo. “Gazeta Express” ka përzgjedhur disa prej urimeve më të bukura që janë shpërndarë sot në rrjetet sociale, të cilat tejçojnë te fansat edhe një mesazh domethënës.

alb365/Gazeta Express/

Add a Comment

%d bloggers like this: