|Thursday, December 8, 2016
  • NA NDIQ NË

Vjosa doli, bordi kullimit, si kofini pas të vjelit 

Vjosa doli nga shtrati , me kaq prurje sa pati doli , përmbyti sipërfaqe toke , përmbyti edhe tre shtëpi , disa të tjer u evakuan.

U tha se u investuan miliona lek për penele në lumin Vjosë, do pengonte daljen nga shtrati, sdo kish më përmbytje e deklarata të këtij lloji. Rezultati, Vjisa erdhi, doli , përmbyti e iku. Bordi i kullimit nuk e ndaloi, nuk e ndaloi sepse ska bërë sa duhet, vetëm premtoi.

Çdo ndaloi. Bordi kullimit shikon të pastrojë disa kanale me kallamisht në Zhupan, Drizë, disa fshatra vërdallë  dhe jo më kryesoren Vjosën e cila kur vjen  të bëhet uji ‘pilaf’ pët tre muaj sa zë era cdo gjë pasi kalbel nga lagështira.

Erdhi edhe Ministri i bujqësisë një ditë më parë , e pa Vjosën e iku , iku sepse u tha që situata është nën kontroll. Por ja që me kap prurje Vjosa doli plrmbyti toka bujqësore, atëhete  çfarë ka bërë bordi i kullimit ? Xhiro për të bërë disa shpenzime  administrative

 

Add a Comment

%d bloggers like this: