|E diel, Shkurt 25, 2018

Zbulime mbi torturat e CIA-s. (fotot e video) 

1567731USA – Barbaria pa precedent e treguar nga agjentët e Shërbimit Sekret të SHBA gjatë marrjes në pyetje të të dyshuarve për terrorizëm të arrestuar pas ngjarjeve të 11 shtatorit të vitit 2001. Ky është një konkluzion i raportit zyrtar të Senatit të SHBA mbi praktikat e zbatuara gjatë procesit hetues, përmbledhja e cila ishte botuar ditën e martë.

Publiciteti I  dhënë vetëm në një përmbledhje me 480 faqe. Raporti i 6000-faqeve përmban një sasi të madhe të të dhënave të cilat mbeten raport aporritaI si përmbledhjeajo  ka një sipërfaqe prej 480 faqe dhe në të gjithë raportin e Komisionit Informacione të -The Senatit do të mbetet aporriti- llogarisin më shumë se 6000 faqe dhe përmban një sasi të madhe të informacionit dhe .. . informacioni Kacavjerrës.

Gjatë prezantimit të tij, përfaqësues i Komisionit dhe senatori Dianne Feinstein tha se kishte shumë presione mbi mos-zbulimin e raportit, i cili krijoi vonesa dhe pensionin objektive.

Megjithatë, senati vendosi të dërgojë në “dritë” të dy të ndaluar botime misinform për ngjarjet e vërteta, edhe sepse një pjesë e madhe e rreth 1000 punonjësve të CIA-s e sot nuk pajtohen me praktikat e aplikuara.

alb365.com

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Guantanamo Military Prison Stays Open As Future Status Remains Uncertain image (2) image (3)

Add a Comment

Twitter
@ALB365 on Twitter
Latest Tweet:
0 people follow @ALB365

Këtë e pëlqejnë %d blogues:
Read more:
Fotot – Kur njerëzit s’din se ç’bëjnë

Kot nuk thonë se bota...

Close