Friday, September 30, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeLIFESTYLEMAGAZINËJa filmat dhe serialet që priten të publikohen gjatë muajit gusht

Ja filmat dhe serialet që priten të publikohen gjatë muajit gusht

Një vështrim në disa nga shfaqjet dhe filmat që transmetohen në Netflix, Amazon, Hulu dhe Disney+ në gusht.

“House of the Dragon”(HBO Max) 

“She-Hulk: Attorney at Law”(Disney+)

“Thirteen Lives”(Prime) 

“I Am Groot”: “Guardians of the Galaxy”(Disney+) 

“Amy”: Jeta e këngëtares së Amy Winehouse është eksploruar në këtë dokumentar të fuqishëm dhe personal të vlerësuar me çmime.(HBO Max) 

“Never Have I Ever” Season 3(Netflix) 

“Clusterf**k: Woodstock ’99”(Netflix) 

“Jiro Dreams of Sushi”: Ky dokumentar tregon historinë e 85-vjeçarit Jiro Ono, i konsideruar si kuzhinieri më i madh në botë i sushit dhe restoranti i tij i vogël, i cili pushtoi botën e kuzhinës.(Hulu) 

“LEGO Star Wars Summer Vacation”(Disney+) 

“Making the Cut” Season 3(Prime) 

“Samaritan”(Prime) 

“Selena + Chef” Season 4 (HBO Max) 

“Unsuspicious”(Netflix) 

“Untrapped The Story of Lil Baby”(Prime) 

“The Lost City”: Sandra Bullock, Channing Tatum dhe Daniel Radcliffe (Prime) 

“Sonic the Hedgehog 2” (Prime)

“Bugsy”: Warren Beatty merr karakterin e mafiozit të jetës reale Bugsy Siegel në këtë biopiok.(Hulu) 

IMDB

“The Devil Wears Prada” (Prime) 

“X-Men Origins: Wolverine” (Hulu) 

“Belfast”(HBO Max) 

“All or Nothing: Arsenal” (Prime) 

“I Am A Killer” Season 3 (Netflix) 

“Step Up Revolution”(Hulu)

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

- Advertisment -

MË TË LEXUARA

LAJMET E FUNDIT

%d bloggers like this: