Friday, September 30, 2022
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeLIFESTYLEMAGAZINËSë shpejti akrepat e orës do të lëvizin prapa

Së shpejti akrepat e orës do të lëvizin prapa

Akrepat e orës së shpejti do të lëvizin prapa, duke na dhënë një orë shtesë gjumë.

Këtë vit, më 25 mars akrepat e orës lëvizën përpara për një orë. Si çdo vit në javën e fundit të tetorit do të përfundojë ora verore, akrepat e së cilës do të kthehen 60 minuta prapa dhe zgjat deri në fundjavën e fundit të marsit.

Më 30 tetor, në orën 03:00 akrepat kthehen 60 minuta prapa duke iu mundësuar njerëzve që të flenë një orë më shumë. Ndryshimi i orës në Europë u vendos si ligj evropian në vitin 1981

RELATED ARTICLES

Leave a Reply

- Advertisment -

MË TË LEXUARA

LAJMET E FUNDIT

%d bloggers like this: