DEA dhe kilogramët e kokainës, mes 15 të arrestuarëve edhe ish kryekomunari Viktor Çervanaku (vidio)

Një operacion i DEA-s amerikane në bashkëpunim me SPAK-un dhe policinë malazeze arrestoi sot 15 persona, mes tyre ish-kryetarin e komunës Frakull, Viktor Çervanakun. Ky i fundit raportohet të jetë në një rol drejtues në Bashkinë e Tiranës. Bëhet fjalë për një ngarkesë rreth 400 kilogramë pleh kimik të përzier me kokainë, që ka ardhur … Continue reading DEA dhe kilogramët e kokainës, mes 15 të arrestuarëve edhe ish kryekomunari Viktor Çervanaku (vidio)