Monday, July 15, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeLIFESTYLEMAGAZINËTemperamenti i gruas zbulohet nga grupi i gjakut

Temperamenti i gruas zbulohet nga grupi i gjakut

Kur bëhet fjalë për temperamentin, shpesh nënkupton një kombinim të karakteristikave psikologjike: thellësia dhe qëndrueshmëria e emocioneve, energjia e veprimit, karakteristikat individuale të sjelljes…

Ka shumë qasje dhe metoda për zgjidhjen e kësaj çështjeje. Japonezët dhe koreanët, për shembull, i përmbahen një teorie që lidh tiparet e temperamentit me grupin e gjakut të një personi.

Cili është grupi juaj i gjakut? Mos u habitni nëse analiza juaj në këtë tekst rezulton të jetë shumë e saktë.

Nga rruga, në Japoni, grupi i gjakut ende merret parasysh kur punësohet.

Grupi O

Femrat e këtij grupi gjaku janë mjaft egoiste. Janë shumë xhelozë dhe të pasionuar në marrëdhëniet me meshkujt. Personalitete dominuese dhe të forta. Këta përfaqësues të seksit më të bukur po përpiqen të kontrollojnë partnerët e tyre në gjithçka, kështu që do të jetë e vështirë për një mashkull që përpiqet ta tradhtojë atë.

Këto gra bëhen shpejt indiferente ndaj partnerëve të qetë dhe të dobët. Duhet theksuar se mes femrave të suksesshme, të biznesit dhe të famshmëve, dominojnë femrat me këtë grup gjaku.

Ato presin lumturi, kënaqësi dhe butësi nga burrat e tyre. Si bashkëshorte, ato sundojnë nga prapavija dhe shpesh marrin pjesë aktive në ndërtimin e karrierës së burrit të tyre. Si nëna, ato janë miqësore me fëmijët e tyre dhe ambiciet e tyre i arrijnë përmes bashkëshortëve dhe fëmijëve.

Grupi A

Ky grup gjaku karakterizon femrat që karakterizohen nga durimi dhe qetësia. Ato shpesh mendohet se janë vetëmohuese, të shoqërueshme dhe shumë të disiplinuara. Mbi të gjitha, këto gra vlerësojnë rregullsinë dhe rehatinë. Ajo gjithmonë përpiqet për zgjidhjen e problemeve pa konflikte.

Por, në gjithë këtë, bartësit e këtij grupi gjaku janë shumë kokëforta dhe ndonjëherë edhe nervoze. Ato shpesh e shohin veten si vartës. Ato janë shumë të turpshme në marrëdhëniet e dashurisë.

Ato e respektojnë partnerin dhe cilësitë e tij. Megjithatë, për shkak të natyrës së tyre emocionale dhe të ndjeshme, ato do t’i zbulojnë ndjenjat e tyre vetëm kur të jenë plotësisht të sigurta se nuk do të mashtrohen dhe lëndohen. Si bashkëshorte ato janë ideale. Një grua e grupit të gjakut A është një nënë që kujdeset dhe mbështet fëmijët e saj, por edhe kërkon shumë prej tyre.

Grupi B

Këto gra karakterizohen nga fleksibiliteti i karakterit: tolerojnë shumë mirë vetminë, por në një grup të madh ndjehen si peshku në ujë. Ndryshe nga dy grupet e para të gjakut, atyre nuk u pëlqen të jenë udhëheqëse apo vartëse. Por ato dinë shumë mirë të përfitojnë nga situata të ndryshme, duke ruajtur pavarësinë e tyre.

Gra të tilla shkojnë mirë në shoqëri. Ato pëlqejnë të flirtojnë. Nuk duhet të habitet fakti që ato kanë shumë miq të gjinisë së kundërt.

Në dashuri ato presin butësi dhe kënaqësi, lumturi dhe besnikëri, si dhe vëmendjen e vazhdueshme të partnerëve. Në partneritet, duken më pak kërkuese dhe të paprekshme, andaj e kanë më të vështirë të vendosin për martesë. Meqë ra fjala, kur martohen dhe bëhen nëna, janë shumë besnike dhe të përkushtuara.

Grupi AB

Përfaqësueset e këtij grupi gjaku janë shumë të ndjeshme dhe të ekuilibruara. Ato janë shumë me takt, të sjellshme dhe të ndershme. Në të njëjtën kohë, këto zonja e kanë shumë të vështirë të marrin ndonjë vendim: ato fjalë për fjalë janë të copëtuara nga dyshimet dhe konfliktet e brendshme. Gra të tilla shpesh janë të dashura. Në marrëdhëniet e dashurisë ata janë shumë të sinqerta.

Ato i adhurojnë meshkujt me shpirt aventurier, megjithatë dashurinë e shijojnë vetëm për aq kohë sa i lejojnë të mbeten mistik. Si nëna janë shumë të buta me fëmijët e tyre dhe nuk janë kërkuese. Ato gjejnë me sukses një masë se sa mund të jenë mike me fëmijët e tyre. 

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME