Tuesday, May 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeEKONOMIJa sa para u jep ndihmë shteti shqiptarëve në Austri

Ja sa para u jep ndihmë shteti shqiptarëve në Austri

Në Austri është marrë vendim për subvencionimin e energjisë elektrike nga e cila do të përfitojnë edhe shqiptarët të cilët jetojnë në Austri.

Siç njoftojnë mediat atje, meqenëse konsumi mesatar i energjisë i një familjeje prej tre anëtarësh shërben si bazë për kufirin prej 2,900 kWh, të gjitha familjet me më shumë se tre persona tani mund të marrin një shumë shtesë mbi 500 euro në vit. Në total, ju merrni nga 105 euro shtesë për çdo person shtesë.

Katër ose më shumë persona duhet të jenë të regjistruar në familjen në fjalë. Personat e regjistruar dytësorë nuk aplikojnë për subvencionimin suplementar të energjisë elektrike.

Duhet të ketë një pikë matëse shtëpiake dhe nga ajo duhet të merret energjia elektrike.

Evropa përgjithësisht ka pësuar nga kriza energjetike, faturat e larta shqetësonin shpesh qytetarët evropianë.

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME

%d bloggers like this: