Saturday, September 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeAKTUALITETSituata e rreshjeve në 24 orët e fundit në qarkun Fier

Situata e rreshjeve në 24 orët e fundit në qarkun Fier

Fier – Informacion i orës 09:00 mbi situaten ne territorin e qarkut Fier.
Situata ne teritorin e qarkut eshte e qete.
Nga strukturat vendore te MC, nuk kemi informacione per situata problematike, me perjashtim te difektit ne linjat elektrike ne dy fidera:
▪︎Fideri Oficene, fshati Oficine, Njes Adm
Portez.
▪︎ Fideri Tharses Fier, fshatrat Vadhize, Drize.
Grupet e punes se OSHEE jane ne terren duke punuar per normalizim te situates.

 • furnizime me uje te pijshem nuk ka problem.
 • ruget rurale dhe nacionale jane te kalushme normalisht.
 • hidrovoret ne gatishmeri te plote pune .
 • Niveli i ujit ne lumin Vjosa aktualisht eshte:
  • Ura e Permetit 2.6 m
  • Ura e Memaliaj 3.4 m
  • Ura e Mifolit 4.4 m
  Ditë të mbarë !
POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME

%d bloggers like this: