Thursday, February 29, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeKRYESOREBurgu në Fier ka nevojë për punonjës, ja kriteret

Burgu në Fier ka nevojë për punonjës, ja kriteret

Ne kuader te plotesimit te organikes:Shpall vende te lira pune per punonjesit e policise te rolit baze ne IEVP-Fier. Kandidatet e interesuar te paraqiten prane Zyres se Burimeve Njerzore & Sherbimeve ne Instuticion, per tu njohur me kriteret e percaktuara per te aplikuar. Dokumentacioni perkates:

1. Kerkesa per punesim ( e firmosur nga aplikanti).

2. CV ( duke perfshire gjeneralitete te sakta, adrese banimi dhe nr. kontakti).

3. Vertetim nga Prokuroria.

4. Vertetim nga Gjykata.

5. Deshmi Penaliteti.

6. Raporte per aftesi shendetesore.

7. Kopje e Diplomes se Matures ( e noterizuar).

8. Kopje e Diplomes dhe liste notash ( e noterizuar).

9. Kopje leter-njoftimi ID.

10. Çertifikate familjare.

11. Fotografi 2 cope ( 9×12).

12. Libreze pune.

13. Te tjera ( certifikata te kurseve, rekomandime apo referenca).

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME