Sunday, June 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeMAGAZINËTEKNOLOGJILançohet aplikacioni Credins Learning Management System

Lançohet aplikacioni Credins Learning Management System

Të mësuarit në mënyrë të vazhdueshme mbetet një ndër qëllimet kryesore të Credins bank dhe të punonjësve tanë. Jemi vazhdimisht duke kërkuar mënyra dhe mundësi më të mira që stafi ynë të trajnohet për të ofruar një shërbim ekselent tek klientët.

Risia e fundit në bankën Credins është Learning Managment System (LMS), një projekt inovativ në linjë me zhvillimet e teknologjisë. “Sistemi i Menaxhimit të të mësuarit” i është dedikuar të gjithë stafit të bankës Credins për t’u rritur e zhvilluar profesionalisht. Një sistem interaktiv, me një kontent ndërveprues, diskutime në forume, testime, raportime, pyetësorë dhe certifikata. Çdo gjë e ofruar në një platformë online e cila është e aksesueshme në çdo vend dhe në çdo moment të ditës, pasi mjafton vetëm një celular kompjuter apo desktop për ta aksesuar.

Drejtori i Drejtorisë së Menaxhimit të Performancës në bankën Credins z. Egi Santo shprehet: “Kjo është një mundësi shumë e mirë për të gjithë punonjësit tanë për të zgjedhur trajnime që u duken të vlefshme për formimin e tyre profesional dhe për t’u zhvilluar dhe informuar më tej për procese të ndryshme bankare gjithmonë në të mirë te klientëve tanë. Pikë pozitive e LMS është që stafi mund ta aksesojë në çdo moment 24/7, kurdo që do jetë në përshtatje me mundësitë personale të gjithsecilit”.

Investimi tek punonjësit është në fokus të vazhdueshëm të bankës Credins, duke vlerësuar përkushtimin maksimal që secili prej tyre jep çdo ditë në shërbim të klientëve. Ndaj ky projekt vjen në kuadër të shumë aktiviteteve të tjera të cilat kanë në fokus stafin tonë dhe punësimin.

Përgjatë 2022, mund të përmendim pjesëmarrjen e bankës Credins në shumë panaire punësimi këtë vit në vende të ndryshme të Shqipërisë si Panairin e Punës “Work and Study”, Panairin e Punës tek “Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës”, tek Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, Universiteti “Epoka”, Universiteti “Marin Barleti”, “Universiteti Evropian i Tiranës” si dhe panairin e punës tek Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” duke diskutuar me të rinj të cilët studiojnë në fusha të ndryshme dhe duke i informuar ata për mundësitë më të reja të punësimit në Credins bank.

Punësimi dhe zhvillimi i të rinjve për t’u bërë profesionistë dhe bankierë me eksperiencë tek Credins mundësohet edhe nëpërmjet programit “youarecredins” – një eksperiencë e vlefshme për të gjithë ata të cilët sapo kanë filluar rrugëtimin e tyre në bankë. Pjesëmarrësit në këtë program përfitojnë nga leksionet me trajnues shqiptar dhe ndërkombëtar, të certifikuar në fushën e zhvillimit të aftësive si dhe nga mentorët dhe ekspertët më të mirë të Credins Bank. Një program i cili zgjat tre muaj, ku të rinjtë marrin njohuri teorike dhe praktike të cilat do t’iu shërbejnë në rrugëtimin e tyre profesional. Programi “youarecredins”, prej disa vitesh është kthyer në një akademi të suksesshme rekrutimi, pasi pothuaj mbi 90% e studentëve te përzgjedhur arrijnë të punësohen në Bankën Credins.

Trajnimi, punësimi dhe krijimi i një stafi sa më profesional, të cilët u japin klientëve tanë një shërbim të shkëlqyer mbetet një ndër shtyllat dhe principet e Credins bank. Jemi të bindur së ky tipar na ka dalluar dhe na ka ndihmuar që të përmirësohemi dita-ditës si dhe të jemi gjithmonë e më shumë më afër me klientin dhe nevojat e tyre. Ndaj ne do të vazhdojmë të jemi suport dhe mbështetje për stafin tonë si dhe për këdo që ka dëshirën e mirë dhe ambicien për të punuar së bashku si ekip ne familjen e madhe Credins.

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME