Saturday, February 24, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomePOLITIKËOPINION/ ANALIZËKRIM, GENOCID, SHPËRFYTYRIM I TIRANËS

KRIM, GENOCID, SHPËRFYTYRIM I TIRANËS

Nga Tedi Blushi – Dhënia e lejeve për ndërtimin e 12 kullave të reja në Tiranë, në fshehtësi të plotë, është krim, një gjenocid kulturor ndaj identitetit të Kryeqytetit tonë, në shkelje të Kushtetutës, të ligjit për konsultimit publik dhe të çdo parimi për mbrojtjen e vlerave të trashëgimisë historike dhe kulturore.

Babëzia e shfrenuar e Edi Ramës dhe Erion Veliaj për të shkatërruar çdo hapësirë të gjelbërt dhe shfarosur çdo gjurmë historike të Tiranës, nuk është gjë tjetër veçse korrupsion dhe përfitim personal i tyre në kurriz të shëndetit të qytetarëve dhe të vetë kryeqytetit.

12 monstra betoni më shumë do të thotë më shumë para për Ramën, Veliajn dhe klientët e tyre, por më pak oksigjen dhe më shumë sëmundje për mushkëritë e qytetarëve, më shumë shpërfytyrim për Tiranën, që gjithmonë e më shumë po asgjësohet nga babëzia, korrupsioni dhe paligjshmëria!

Ky nuk është zhvillim! Është krim, genocid dhe shpërfytyrim i Tiranës!

📌 𝙇𝙞𝙨𝙩𝙖 𝙚 𝙥𝙡𝙤𝙩𝙚̈ 𝙚 𝙡𝙚𝙟𝙚𝙫𝙚 𝙩𝙚̈ 𝙧𝙚𝙟𝙖 𝙩𝙚̈ 𝙣𝙙𝙚̈𝙧𝙩𝙞𝙢𝙞𝙩 𝙩𝙚̈ 𝙙𝙝𝙚̈𝙣𝙖 𝙣𝙜𝙖 𝙆𝙆𝙏.

1️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑺𝒕𝒓𝒖𝒌𝒕𝒖𝒓𝒆̈ 𝒔𝒉𝒆̈𝒓𝒃𝒊𝒎𝒊, 𝒉𝒐𝒕𝒆𝒍𝒆𝒓𝒊 𝒅𝒉𝒆 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒎𝒊 2-8 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒅𝒉𝒆 28 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊 𝒕𝒐𝒌𝒆̈, 𝒎𝒆 5 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈”, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑹𝒓𝒖𝒈𝒆̈𝒏: “𝑲𝒓𝒊𝒔𝒕𝒐 𝑳𝒖𝒂𝒓𝒂𝒔𝒊”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑽𝒊𝒔𝒕𝒂𝒔 𝑬𝒏𝒕𝒆𝒓𝒑𝒓𝒊𝒔𝒆𝒔” 𝒔𝒉.𝒂.

2️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑺𝒕𝒓𝒖𝒌𝒕𝒖𝒓𝒆̈ 𝒔𝒉𝒆̈𝒓𝒃𝒊𝒎𝒊, 𝒉𝒐𝒕𝒆𝒍𝒆𝒓𝒊 𝒅𝒉𝒆 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒎𝒊 2-6 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒅𝒉𝒆 40 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊 𝒕𝒐𝒌𝒆̈, 𝒎𝒆 5 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈”, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑹𝒓𝒖𝒈𝒆̈𝒏: “𝑲𝒓𝒊𝒔𝒕𝒐 𝑳𝒖𝒂𝒓𝒂𝒔𝒊”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑳𝒊𝒗𝒊𝒏𝒈 𝑪𝒐𝒎𝒑𝒂𝒏𝒚” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

3️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑮𝒐𝒅𝒊𝒏𝒆̈ 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒊𝒇𝒖𝒏𝒌𝒔𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒆 “𝑩𝒂𝒓𝒄𝒆𝒍𝒐𝒏𝒂 𝑻𝒐𝒘𝒆𝒓”, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑹𝒓𝒖𝒈𝒆̈𝒏: “𝑰𝒃𝒓𝒂𝒉𝒊𝒎 𝑹𝒖𝒈𝒐𝒗𝒂”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈”, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑩𝒂𝒎𝒊 𝑯𝒐𝒍𝒅𝒊𝒏𝒈” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

4️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑶𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒔𝒉𝒆̈𝒓𝒃𝒊𝒎𝒊 𝒅𝒉𝒆 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒎𝒊 16 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊𝒕𝒐𝒌𝒆̈”, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑹𝒓𝒖𝒈𝒆̈𝒏: “𝑭𝒐𝒓𝒕𝒖𝒛𝒊”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑻𝑫𝑻 & 𝑷𝒂𝒓𝒕𝒏𝒆𝒓𝒔” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

5️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑸𝒆𝒏𝒅𝒓𝒂 𝒆 𝑲𝒐𝒏𝒈𝒓𝒆𝒔𝒆𝒗𝒆 5 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊𝒕𝒐𝒌𝒆̈ 𝒅𝒉𝒆 3 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈, 𝑮𝒐𝒅𝒊𝒏𝒆 𝑩𝒂𝒏𝒊𝒎𝒊 40 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊𝒕𝒐𝒌𝒆̈ 𝒅𝒉𝒆 5 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈ 𝒅𝒉𝒆 𝑮𝒐𝒅𝒊𝒏𝒆̈ 𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍𝒆𝒓𝒊𝒆 25, 26 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊𝒕𝒐𝒌𝒆̈ 𝒅𝒉𝒆 5 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈, 𝒏𝒆̈ 𝑹𝒓𝒖𝒈𝒆̈𝒏 “𝑩𝒖𝒍𝒆𝒗𝒂𝒓𝒅𝒊 𝒊 𝑹𝒊”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑼𝒔𝒍𝒖𝒈𝒂” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

6️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒂 𝑵𝒆𝒘 𝑩𝒐𝒖𝒍𝒆𝒗𝒂𝒓𝒅”, 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎 𝒌𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒌𝒔 𝒑𝒆̈𝒓 𝒏𝒅𝒆̈𝒓𝒕𝒊𝒎𝒊𝒏 𝒆 𝒂𝒎𝒃𝒋𝒆𝒏𝒕𝒆𝒗𝒆 𝒕𝒆̈ 𝒓𝒆𝒋𝒂 𝒎𝒆 𝒇𝒖𝒏𝒌𝒔𝒊𝒐𝒏 𝒓𝒆𝒔𝒊𝒅𝒆𝒏𝒄𝒊𝒂𝒍 𝒅𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒆̈𝒓𝒃𝒊𝒎𝒆𝒔𝒉 𝒑𝒓𝒆𝒋 41 𝒅𝒉𝒆 44 𝒌𝒂𝒕𝒆𝒔𝒉 𝒎𝒃𝒊 𝒕𝒐𝒌𝒆̈ 𝒅𝒉𝒆 8 𝒌𝒂𝒕𝒆𝒔𝒉 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑩𝒖𝒍𝒆𝒗𝒂𝒓𝒅𝒊𝒏 𝒆 𝑹𝒊, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑺𝒎𝒂𝒓𝒕 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕𝒊𝒐𝒏 𝑰𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌 𝒅𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑷𝒓𝒐𝒈𝒆𝒆𝒏” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

7️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑾𝒊𝒏𝒅 𝑻𝒐𝒘𝒆𝒓”, 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎 𝒌𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒌𝒔 𝒑𝒆̈𝒓 𝒏𝒅𝒆̈𝒓𝒕𝒊𝒎𝒊𝒏 𝒆 𝒂𝒎𝒃𝒋𝒆𝒏𝒕𝒆𝒗𝒆 𝒕𝒆̈ 𝒓𝒆𝒋𝒂 𝒎𝒆 𝒇𝒖𝒏𝒌𝒔𝒊𝒐𝒏 𝒓𝒆𝒔𝒊𝒅𝒆𝒏𝒄𝒊𝒂𝒍 𝒅𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒆̈𝒓𝒃𝒊𝒎𝒆𝒔𝒉 𝒑𝒓𝒆𝒋 22 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊 𝒕𝒐𝒌𝒆̈ 𝒅𝒉𝒆 7 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑹𝒓𝒖𝒈𝒆̈𝒏: “𝑫𝒓𝒊𝒕𝒂𝒏 𝑯𝒐𝒙𝒉𝒂”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑲𝒂𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕𝒊 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕𝒊𝒐𝒏” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

8️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝑵𝒅𝒆̈𝒓𝒕𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑺𝒕𝒓𝒖𝒌𝒕𝒖𝒓𝒆̈ 𝒔𝒉𝒆̈𝒓𝒃𝒊𝒎𝒊 𝒅𝒉𝒆 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒎𝒊 16-19-35 𝒅𝒉𝒆 39 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊𝒕𝒐𝒌𝒆̈”, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ “𝑩𝒖𝒍𝒆𝒗𝒂𝒓𝒅𝒊𝒏 𝒆 𝑹𝒊”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒂 2-𝑲𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒌𝒔𝒊𝒐𝒏” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

9️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝑵𝒅𝒆̈𝒓𝒕𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑶𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒎𝒊 𝒅𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒆̈𝒓𝒃𝒊𝒎𝒆 2 𝒅𝒉𝒆 14 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊𝒕𝒐𝒌𝒆̈, 𝒎𝒆 4 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒌𝒊𝒎 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈”, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑹𝒓𝒖𝒈𝒆̈𝒏: “𝑽𝒂𝒔𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒉𝒂”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑫𝒐𝒎𝒖𝒔 𝑮𝒓𝒐𝒖𝒑” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

1️⃣0️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑮𝒐𝒅𝒊𝒏𝒆̈ 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒎𝒊, 𝒔𝒉𝒆̈𝒓𝒃𝒊𝒎𝒊 𝒅𝒉𝒆 𝒉𝒐𝒕𝒆𝒍𝒆𝒓𝒊𝒆 6, 13, 20, 27, 34 𝒅𝒉𝒆 41 𝒌𝒂𝒕 𝒅𝒉𝒆 5 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒌𝒊𝒎 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈”, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑹𝒓𝒖𝒈𝒆̈𝒏: “𝑴𝒖𝒉𝒂𝒎𝒆𝒅 𝑮𝒋𝒐𝒍𝒍𝒆𝒔𝒉𝒂”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑫𝒆𝒗𝒆𝒍𝒂𝒍𝒃 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕𝒊𝒐𝒏” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌 𝒅𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑬𝒅𝒐𝒏𝒊𝒍 𝑲𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒌𝒔𝒊𝒐𝒏” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

1️⃣1️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒂 𝑾𝒆𝒔𝒕 𝑩𝒍𝒐𝒄𝒌”, 𝑶𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒔𝒉𝒆̈𝒓𝒃𝒊𝒎𝒊, 𝒃𝒂𝒏𝒊𝒎𝒊 𝒅𝒉𝒆 𝒉𝒐𝒕𝒆𝒍𝒆𝒓𝒊 1-15 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒃𝒊𝒕𝒐𝒌𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒏𝒆̈ 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑨.𝑮.𝑬 𝑪𝒐 & 𝑪𝒐” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

1️⃣2️⃣. 𝑳𝒆𝒋𝒆 𝒁𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒊𝒎𝒊 𝒑𝒆̈𝒓 𝒐𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕𝒊𝒏: “𝑮𝒐𝒅𝒊𝒏𝒆̈ 𝒑𝒐𝒍𝒊𝒇𝒖𝒏𝒌𝒔𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒆 2-21 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒎𝒆 2 𝒌𝒂𝒕𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒌𝒊𝒎 𝒏𝒆̈𝒏𝒕𝒐𝒌𝒆̈”, 𝒎𝒆 𝒗𝒆𝒏𝒅𝒏𝒅𝒐𝒅𝒉𝒋𝒆 𝒏𝒆̈ 𝑹𝒓𝒖𝒈𝒆̈𝒏: “𝑯𝒐𝒙𝒉𝒂 𝑻𝒂𝒉𝒔𝒊𝒏”, 𝑩𝒂𝒔𝒉𝒌𝒊𝒂 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒏𝒆̈, 𝒎𝒆 𝒔𝒖𝒃𝒋𝒆𝒌𝒕 𝒛𝒉𝒗𝒊𝒍𝒍𝒖𝒆𝒔 𝒔𝒉𝒐𝒒𝒆̈𝒓𝒊𝒏𝒆̈ “𝑶𝒏𝒊 & 𝑨𝒇𝒂” 𝒔𝒉.𝒑.𝒌.

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME