Tuesday, April 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeNJOFTIMEPL në riorganizim, ja aplikimet për çështje specifike

PL në riorganizim, ja aplikimet për çështje specifike

Në kuadër të riorganizimit të Partisë së Lirisë dhe fuqizimit të disa prej prioriteteve tona ftoj cilindo anëtar të Komitetit Drejtues Kombëtar, por edhe ekspert apo njohës i çështjeve specifike të aplikojë për:

1.Sekretar i Partisë së Lirisë për Diasporën.
2.Sekretar i Partisë së Lirisë për Familjen dhe Kundër Shpopullimit.
3.Sekretar i Partisë së Lirisë për Çështjen e Pensioneve.
4.Sekretare e Partisë së Lirisë për Fuqizimin e Gruas.
5.Sekretar i Partisë së Lirisë për Marrëdhëniet me Sipërmarrjen.
6.Sekretar i Partisë së Lirisë për Artin dhe Trashëgiminë Kulturore.
7.Sekretar i Partisë së Lirisë për Sportet.

Ju lutem të interesuarve t’i paraqesin kërkesat e tyre, deri në datën 10 mars 2024 në adresën zyrtare të Partisë së Lirisë: info@partiaelirise.al.

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME