Wednesday, November 29, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeNJOFTIMEResidenca Studentore “Folè” kërkon të rekrutojë...

Residenca Studentore “Folè” kërkon të rekrutojë…

Residenca Studentore “Folè” kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicioniet:

• Sanitare kuzhine/ Sanitare salle

Kerkesat :

 1. Te ndjeke me perpikmeri rregulloren e punes
 2. Te ndjeke me perpikemri rregulloren e HACCP
 3. Te jete e kujdshme ne perdorimin e detergjeteve ne ambientet e kuzhines .
 4. Te jete e kujdeshme ne trajtimin e paisjeve dhe makenerive me solucionet perkatese .
 5. Te ruaje nje higjene personale te rregullt
 6. Te kujdeset per uniformen qe i eshte dhene .

Kualifikimet .

 1. Diplome e shkolles se mesme
 2. Minimum experienece pune ne te njejtin profesion (6 muaj -1 vit )
 3. E afte te punoje ne grup .

Pozicioni i Punes : Pastruese ne salle
Kerkesat

 1. Te ndjeke me perpikmeri rregullorene e punes
 2. Te jete e kujdeshme ne perdorimin e detergjenteve ne ambientet e bar restorant
 3. Te ruaje nje higjene personale te rregullt .
 4. Te asistoje nbe procesin e rregulliit t esalles dhe mbledhjen e (pjatave,gotave etj ) te lena nga klientet .
 5. Te kujdeset per nje higjne personale te rregullt .
 6. Te kujdeset per uniformen e dhene .

Kualifikimet

 1. Diplome e shkolles se mesme
 2. Minimumi experienece pune ne te njejtin profesion (6 muaj – 1 vit )
 3. E afte te punoje ne grup .
POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME