Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeVIDIOFanny Fanny Bailly, piktorja që kryen vepra me bojra ikandërshente dhe fluorishente...

Fanny Fanny Bailly, piktorja që kryen vepra me bojra ikandërshente dhe fluorishente në Lyon të Francës.

Lyon/ Francë- Fanny Fanny Bailly, 36 vjet që ushtron profesionin e piktores në Lyon në Francë.

Sipas bisedës me të , ajo pohoi se ka shitur shumë vepra arti si dhe ka hapur shumë ekspozita. Pikturat e saj njohin vlerën e shitjes nga tre mijë euro e lart. Ajo është piktorja e parë jo vetëm në Francë por edhe më gjerë që ka kryer veprat e saj me bojra fluorishente dhe ikandërshente që sipas spjegimit tjetër paraqitje kanë kur i shikon me dritën normale dhe tjetër duken në errësirë.

Fanny Bailly pikturat e saj i shoqëron me një katalog dhe çdo pikturë ka poezinë e saj të ndërtuar nga vet Fanny e cila tregon kuptimin e pikturës në stilin e poezisë por edhe përmasat e pikturës

Shikoni vidion për më tepër

Për të apasionuarit e pikturës por edhe më tepër info vizitoni saitin http://www.fyby71.com/

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME