Saturday, September 30, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeMAGAZINËTEKNOLOGJITruku ju lejon të lexoni mesazhe pa hapur aplikacionin

Truku ju lejon të lexoni mesazhe pa hapur aplikacionin

Një truk në WhatsApp është bërë jashtëzakonisht i popullarizuar pasi ka ndihmuar për të shmangur një nga gjërat më të vështira në lidhje me aplikacionin.

WhatsApp – si shumë platforma të mesazheve – u tregon njerëzve kur një mesazh është hapur dhe lexuar. Ndërsa kjo veçori mund të çaktivizohet, kjo ka një mori disavantazhesh. Si e tillë, mund të jetë e vështirë të dihet se çfarë do të jetë në një mesazh përpara se ta hapni atë. Në atë moment, “shënuesit” në mesazh do të bëhen blu dhe personi me të cilin po bisedoni do ta dijë që e keni hapur atë.

Disa mesazhe mund të lexohen nga njoftimi i tyre, në mënyrë që të jetë e mundur të dihet se çfarë është shkruar pa hapur aplikacionin .

Megjithatë, nëse një mesazh është shumë i gjatë, ai nuk do të futet në njoftim, që do të thotë se nuk ka asnjë mënyrë për të parë se çfarë ka në të. Përveç nëse, përdorni një truk që do t’ju lejojë të shihni pa hapur bisedën.

Shtypni gjatë në ekran, zgjidhni “widgets” nga menyja dhe zgjidhni miniaplikacionin “4 x 1” WhatsApp. Kur të vendoset në ekranin bazë, do të shfaqë një listë të mesazheve të fundit – duke përfshirë më shumë tekst nga ato që mund të mos dëshironi t’i hapni.

Truku funksionon vetëm në Android dhe nuk është i disponueshëm në iPhone. Ndërsa iOS i lejon aplikacionet të krijojnë miniaplikacione në një mënyrë të ngjashme, WhatsApp nuk ofron një të tillë.

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME

%d bloggers like this: