Saturday, May 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeNJOFTIMEKompania Bolv oil kërkon të punësojë jurist dhe sekretar

Kompania Bolv oil kërkon të punësojë jurist dhe sekretar

Bolv Oil sha kërkon të rekrutojë për Qendrën Akomoduese Studentore “FOLÈ”, pjesë e Bolv Group, kandidatë në pozicionin

“JURIST/ SEKRETAR

Adresa e punës: Rruga “29 Nëntori”, Laprakë”

Kualifikimet dhe kërkesat:

Eksperience pune minimumi dy vjet ; Të ketë njohuri të gjuhës angleze

Të jetë e/i komunikueshme dhe e/i motivuar;

• Të ketë aftësi organizative, kreative dhe të ruajë konfidencialitetin;

Të artikulohet mirë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

Juristi/Sekretar

Përgjegjës për hartimin e kontratave dhe dokumenteve të tjera ligjore për kompanine. •Konsultohet dhe trajton të gjitha proceset

ligjore të kompanise. Zhvillon politikën dhe pozicionin e

kompanisë për çështjet ligjore.

Hulumton, parashikon dhe mbron kompaninë nga rreziqet ligjore.

Luan nje rol në negociatat e marrëveshjeve

të biznesit dhe merr minutat e takimeve. Përgjegjës për analizimin e dokumenteve

ligjore në emër të kompanisë.

Përgatit kontratat e punës, emërimet dhe

plotëson me korrektësi dosjen e punonjësit

me të gjithë dokumentacionin e kërkuar. Përgatit formularët & shtojcat e kontratave për procesin e promovimit ose transferimit të

Punonjësve.

• Përgatit vërtetime, librezat e punës & të sigurimeve në bazë të kërkesës së

punonjësve.

• Përgjegjës për të informuar të gjithë punonjësit për procedurat e departamentit të BNJ

Përgjegjës për mbrojtjen e të dhënave të punonjësve. Etj.

Mënyra e aplikimit*: Kandidatet e interesuar mund të dergojnë aplikimet e tyre në adresën tone elektronike: r.skenderaj@bolv.al

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME