Tuesday, December 5, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
HomeAKTUALITETLista/ Ja 34 pasuritë e sekuestruara të Ervis Martinajt

Lista/ Ja 34 pasuritë e sekuestruara të Ervis Martinajt

SPAK ka sekuestruar 34 pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme të shumëkërkuarit Ervis Martianj dhe të familjarëve të tij.

Konkretisht bëhet fjalë për:

1. Aksionet e KING KASINO ku aksioner është 100% Ervis Martinaj

2. 50 % të aksioneve të shoqërisë “ALBA TELECOMMUNICATION” në emër të Ervis Martinaj

3. Aksionet e shoqërisë “MATI UNION” ku aksioner është 100% Mustafa Martinaj

4. Aksionet e shoqërisë “MARTINAJ E.M” ku aksioner është 100% Mustafa Martinaj

5. Subjekti “Ervis Martinaj”

6. Shoqëria “REAL FENIX” ku aksionere është 100% Roberta Martinaj

7. Subjekti “Drenica Martinaj”

8. Subjekti “V.K”

9. Shoqëria “S.P.E Energy” shpk ku aksioner është 100% V.K

10. 21% e aksioneve dhe aseteve te shoqëria “S.P.E Gjadër” të zotëruara nga “S.P.E Energy” shpk ku aksioner është 100% V.K

11. Një automjet Smart, modeli Passion në pronësi të Erjona Martinaj

12. Një automjet Land Rover, modeli Discovery në pronësi të Erjona Martinaj

13. Një automjet Mercedez-Benz, modeli GLK 350, në pronësi të Vasilika Martinaj

14. Një automjet Fiat, modeli Fiesta, në pronësi të Vasilika Martinaj

15. Një automjet BMË, modeli M 550, në pronësi të Vasilika Martinaj

16. Një pasuri me sip.82 m2 në lagjen “Pavarësia”, Vlorë në pronësi të Drenica Martinaj dhe një arë në Piqeras, Sarandë në pronësi të Ervis dhe Roberta Martinaj

17. Një njësi me sip. 137 m2 në pronësi të Vasilika Martinaj

18. Një ullishte me sip.9 800 m2, në Dobresh, Tiranë

19. Një arë 3 815 m2 në Fushëkuqe, Kurbin

20. Arë me sip.7 000 m2 në Patok

21. Arë në Fushëkuqe, Kurbin sip.12 145 m2

22. Arë në Patok, Kurbin me sip.1 973 m2

23. Arë në Patok, Kurbin me sip. 7050 m2

24. Arë dhe truall me sip.1 975 m2 në Fushë-Milot, Kurbin

25. Arë me sip.1. 632 m2 në Fushë-Milot, Kurbin

26. Truall dhe ndërtesë me sip.300 m2 në emër të Mustafa dhe Vasilika Martinaj

27. Arë me sip. 2. 543 m2 në Fushëkuqe, Kurbin

28. Arë dhe ndërtesë me sip.410 m2 në Fushëkuqe, Kurbin në emër të Mustafa dhe Vasilika Martinaj

29. Arë me sip. 120 m2 dhuruar nga Ervis Martinaj shtetases Bisere Hato

30. Truall dhe ndërtesë 580 m2 dhuruar nga Ervis Martinaj shtetases Bisere Hato

31. Apartament në rrugën “Dervish Hima”, me sip.105 m2, dhuruar nga Ervis Martinaj shtetases Gelmona Tarja

32. Ullishte 2000 m2 në fshatin Gjilekë, Dhërmi

33. Pasuri aktualisht ne pronësi te shtetasit Fatmir Ahmet Vuthaj.

34. Llogari kursimi për fëmijë

POSTIME TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

NJOFTIME TË NDRYSHME

MË SHUMË LAJME